JEG TILBYDER

Alle former for snedker- og tømrerarbejde

Hos Tømrermester Jens Hasselsteen udføres både store og små byggeprojekter med  alle former for snedker- og tømrerarbejde. Det vil sige, jeg laver alt fra montering af lister, forsikringsskader og reparationer til større komplekse projekter som nybyggeri af huse. Ved større renoverings- eller byggeprojekter, der kræver håndværksarbejde, som ligger uden for mit fagområde, benytter jeg pålidelige samarbejdpartnere. Dette muliggør samlede entrepriseløsninger.

Kvalitetssikring med fotodokumentation

Jeg laver gerne kvalitetssikring med fotodokumentation af det stykke tømrerarbejde, jeg udfører for dig. Det er en service jeg giver, fordi jeg mener, det er vigtigt, at du føler dig tryg igennem hele byggeprocessen, og at det endelige resultat lever op til dine forventninger.

Kvalitetssikringen sikrer dig, at byggeriet opnår den bedste kvalitet, og at der bliver anvendt de rigtige og godkendte materialer. Når tømrerarbejdet er udført vil du modtage fotodokumentation, der viser, hvordan arbejdet er udført – også på steder som ikke er muligt at se, når arbejdet er færdiggjort. På den måde skabes sikkerhed og klarhed, når du skal have udført et stykke bygningsarbejde.

For at give dig den bedste sikkerhed, er min virksomhed medlem af Dansk Håndværk, der sikrer og udbygger et tillidsfuldt arbejdsforhold mellem dig og mig. Du kan læse mere om Dansk Håndværks Garantiordning her.

dansk_haandvaerk_17

Råd og vejledning

Jeg har over 30 års erfaring inden for byggebranchen og har en bred vifte af kvalitetsmæssig og faglig viden med byggeopgaver fra samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører. Med min store erfaring vil jeg hjælpe og rådgive dig til at finde den bedste løsning til dit byggeprojekt. Jeg mener, at nær kundekontakt er vigtigt, for at du er får indfriet dine forventninger til det snedker- eller tømrerarbejde, jeg udfører for dig. Derfor prioriterer jeg, en tæt og vedvarende dialog med vores kunder gennem alle faser i byggeprocessen.